Privacybeleid

Dit privacybeleid geeft de basis aan waarop we persoonlijke gegevens die wij van u verzamelen of die u aan ons verstrekken, verwerken. Lees het volgende aandachtig door.

Informatie die we over u kunnen verzamelen:

We kunnen de volgende informatie over u verzamelen en verwerken:

Informatie die u ons geeft. U kunt ons informatie geven door formulieren op onze site in te vullen of door ons telefonisch, per e-mail of anders te wijzigen. Dit bevat informatie die u verstrekt wanneer u zich registreert om onze site te gebruiken, een product te zoeken, een bestelling op onze site te plaatsen, deel te nemen aan de witschoenen.com, een competitie, promotie of onderzoek in te voeren en wanneer u een probleem met onze site rapporteert. De informatie die u ons geeft, kan uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, financiële en creditcardgegevens bevatten.

De volgende informatie kan worden verzameld, maar wordt geanonimeerd en bevat geen informatie waaruit u kan worden geïdentificeerd:

• Technische informatie, inclusief het internetprotocol (IP) adres van uw computer, uw login informatie, browser type en versie, tijdzone instelling, browser plug-in types en versies, besturingssysteem en platform; en

• Informatie over uw bezoek, inclusief de volledige Uniform Resource Locators (URL) clickstream naar, via en van onze site (inclusief datum en tijd); Producten die u hebt bekeken of gezocht Pagina-reactietijden, downloadfouten, lengte bezoeken op bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie (zoals scrollen, klikken en muisoverschrijvingen) en methoden die worden weggezocht van de pagina en elk telefoonnummer dat ons klantenservice nummer belt .

 

Hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken

Persoonlijke informatie die u verstrekt wordt alleen door ons gebruikt voor de volgende doeleinden:

• Om uw winkelervaring op onze website te verbeteren

• Uw bestelling verwerken

• Met uw toestemming, u op de hoogte te stellen van producten of speciale aanbiedingen die van belang kunnen zijn voor u

 

 

Delen van informatie

Wij verkopen niet of delen uw informatie op andere wijze met derden. Wij gebruiken uw informatie uitsluitend zoals vermeld in dit beleid.

 

Openbaarmaking van uw informatie

We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met leden van de groep witschoenen.com, wat betekent dat onze dochterondernemingen, onze ultieme holdingsmaatschappij en haar dochterondernemingen.

Als we zaken of activa verkopen of kopen, kunnen wij dergelijke informatie aan de potentiële verkoper of koper van dergelijke zaken of activa bekend maken, zoals redelijkerwijs vereist is

 

Waar wij uw informatie opslaan

Alle informatie die u aan ons verstrekt is opgeslagen op onze beveiligde servers. Eventuele betaaltransacties worden gecodeerd met behulp van SSL-technologie. Waar wij u hebben gegeven (of waar u hebt gekozen) een wachtwoord waarmee u toegang heeft tot bepaalde delen van onze site, bent u verantwoordelijk voor het houden van dit wachtwoord vertrouwelijk. Wij vragen u om geen wachtwoord met iemand te delen.

Helaas kan de overdracht van informatie via het internet niet helemaal veilig zijn. Hoewel we ons uiterste best doen om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen wij de beveiliging van uw gegevens die aan onze site worden doorgegeven niet garanderen; Elke overdracht is op eigen risico. Zodra we uw informatie hebben ontvangen, gebruiken we strikte procedures en beveiligingsfuncties om onbevoegde toegang te voorkomen.

 

Koekjes

We gebruiken cookies om bij te houden van uw huidige winkelperiode, zodat u uw winkelmand op elk gewenst moment kunt ophalen en de inhoud van onze website personaliseert en een consistente ervaring garandeert. We gebruiken ook cookies om te volgen hoe bezoekers interacteren met onze website om te controleren hoe we presteren.

Er worden geen persoonlijk identificeerbare informatie opgeslagen in deze cookies.

Voor de volledige technische uitleg, lees meer over cookies die op onze site worden gebruikt.

Als u deze cookies wilt verwijderen, kunt u dit doen door deze instructies te volgen.

 

Emails

We haten ook junk mail!

Wij zullen u emailen om uw bestelling te verwerken en daarna om u voor te stellen aan de voordelen van ons loyaliteitsprogramma. Alleen witschoenen.com zal uw emailadres gebruiken. Wij zullen uw e-mailadres of persoonlijke gegevens nooit doorgeven aan een derde voor marketingdoeleinden. Wij leveren uw e-mailadres aan leveringsdiensten met als doel het verzenden van bijhouden van uw tracking voor uw levering.

U kunt op elk moment uitschrijven

Wanneer u lidmaatschap van de witschoenen.com e-mail nieuwsbrief maakt, kunt u op elk gewenst moment uitschrijven door te klikken op de uitschrijven link die onderaan elk bericht dat we verzenden. Of u kunt een bericht sturen naar onze klantenservice en wij zullen u uitschrijven.

 

Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar andere websites die niet door ons eigendom zijn of worden geëxploiteerd. Wij hebben geen controle over, aanbevelen of onderschrijven en zijn niet verantwoordelijk voor deze sites of hun inhoud, producten, diensten of privacybeleid. Raadpleeg het privacybeleid van de website van derden om te begeleiden over de werking, de functie en het beheer van die website. U moet ook zelfstandig de authenticiteit beoordelen van elke website die verschijnt of beweert dat het een van onze sites is (waaronder die gekoppeld zijn aan een e-mail).

Wijzigingen in dit beleid

Wijzigingen die wij in de toekomst aan ons privacybeleid kunnen doen, worden op deze pagina geplaatst en, indien van toepassing, per e-mail aan u meegedeeld. Controleer alstublieft regelmatig om eventuele updates of wijzigingen in ons privacybeleid te zien en hoe ze u van invloed zijn.

Jou rechten

De Wet bescherming persoonsgegevens (de "wet") heeft verschillende bepalingen die ervoor zorgen dat elke persoon die toegang heeft tot uw persoonlijke informatie moet voldoen aan strikte regels.

De wet biedt de volgende principes, die we altijd volgen:

• Wij verwerken uw gegevens tamelijk en wettelijk.

• Wij verkrijgen uw gegevens alleen voor specifieke en wettelijke doeleinden, en gebruiken ze niet voor enig ander doel.

• Wij zullen ervoor zorgen dat de persoonsgegevens die relevant zijn, relevant en niet buitensporig zijn ten opzichte van het doel waarvoor deze wordt gehouden.

• Wij zullen ervoor zorgen dat persoonsgegevens nauwkeurig zijn en zo nodig bijgehouden worden.

• Wij zullen ervoor zorgen dat persoonsgegevens niet langer worden bewaard dan nodig is voor dat doel.

• Wij zullen ervoor zorgen dat persoonsgegevens worden verwerkt overeenkomstig uw rechten krachtens de wet.

• Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om persoonsgegevens te beschermen tegen enige vernietiging, schade of verlies.

• Wij zullen uw persoonsgegevens niet buiten de Europese Economische Ruimte overbrengen, tenzij dat land of gebied een adequaat beschermingsniveau waarborgt.