Over Ons

Nike is zwaargewicht in de sport- en modeindustrie; Hoe je ook op de high street kijkt, zal er een Nike Swoosh in zicht zijn. Het merk werd oorspronkelijk opgericht als Blue Ribbon Sports terug in 1964, en het was pas in 1971 dat de naam Nike werd gekozen en het Swoosh-logo werd voor het eerst op een trainer geplaatst. Van het verkopen van trainers uit een auto boot, om te werken in meer dan 160 landen en zes continenten over de hele wereld, is Nike een lange weg gekomen. Onze collectie hier bij Footasylum beschikt over een uitgebreid assortiment klassieke silhouetten, van retro runners zoals de Nike Air Max 1 naar nieuwere stijlen in de vorm van de Nike Roshe Run. We hebben ook een breed scala aan trainers van Kid, die van kinderopvang tot junior maten lopen. Het is niet alle schoenen, aangezien onze Nike kleding sectie alle nieuwste ontwerpen omvat.

ma

Nike Flyknit 3

De Nike Flyknit lijn is uitstekend in de creatie biedt verschillende modellen gehuld in gemanipuleerde garens en weefsels. Nike verzamelde alle informatie die zij op eerdere modellen had geïnstalleerd, en ontwierp een schoen extreem licht en comfortabel. De schoenen zijn gemaakt in een gebreide muts en staan garant voor een goed ontwikkelde structuur die is flexibel, ademend en duurzaam.

Nike Air Max

De Nike Air Max werd in 1987 geïntroduceerd als het eerste model om de Visible Air technologie te laten zien. Ontworpen door Tinker Hatfield en Mark Parker, gebruikt de schoen een grote air-cushion unit aan de hiel, die zichtbaar is aan de zijkant van de midsole. De Nike Air Max schoen begon met succes door creatieve reclame en blijft steeds populairder bij alle modellen.

Nike Air Force 1

In het begin van het nieuwe tijdperk van basketbal werd de Nike Air Force One geboren. Ontdek een manier om de zool en het bovenste van het scheiden te elimineren, Nike heeft een dikkere binnenzool ontworpen om dat te laten gebeuren. De schoen bevat Nike Air-technologie met comfortabele kussens in de binnenzool. Met inbegrip van een band die de bedoeling heeft, was het verminderen van enkelverstuikingen; Het is uitgegroeid tot een wereldwijde modepictogram die in verschillende stijlen sportief is.

 

Welkom op witschoenen.com. Hier bieden wij de nieuwste en goedkope trainers van de fabriekswinkel aan. Wie je bent en waar je ook bent, bieden wij dezelfde prijs voor iedereen: de laagst mogelijke. Als u een groothandel bent die de inkomsten wilt verhogen, zal een winkelier die weigert de hoge prijzen in uw land te betalen of een winkel die de nieuwste producten wenst te krijgen, snel contact met ons opnemen.

Onze online outlet winkels omvatten diverse velden zoals basketbal, hardlopen, trainen, lopen enzovoort, en brachten authentieke, zeer gewilde sneakers op het internet op een moment dat de enige online opties meestal bedrieglijk en onbetrouwbaar waren. In de loop der jaren hebben we goede relaties aangegaan met topschoenenbedrijven en verworven lucratieve rekeningen met internationale merken. Dit heeft ons in staat gesteld om samen te werken aan exclusieve projecten, evenals exclusieve artikelen die u online niet elders online vindt.

Met een enorme voorraadpaal bezitten wij snelle en betrouwbare levering. Voor elke zending zullen we alle artikelen die we verzenden naar onze klanten voorzichtig controleren. Om uw gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, gebruiken wij bij elke aankoop technologie en geavanceerde code systemen (SSL) voor beveiligde dataoverdracht. Trusted Shops certificering en de bijbehorende "back guarantee" geven u de zekerheid dat u beter in de winkels bent en vertrouwd bent in onze winkel.